Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Robił mi kilka prac graficznych na serwer ArkaniaMT2 2013/2014r. Posiadał u mnie GM'a po czym rozdawał eq i rozdał passy pewnemu youtuberowi, który rozdał eq.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nie polecam. Robił mi kilka prac graficznych na serwer ArkaniaMT2 2013/2014r. Posiadał u mnie GM'a po czym rozdawał eq i rozdał passy pewnemu youtuberowi, który rozdał eq.

Co ty piszesz człowieku. Każdy twój serwer wytrzymuje miesiąc i się cieszysz, że zarobisz 200 zł.

Dostępu do /item nawet nie miałem. Piszesz opinie, którą i tak się nikt nie przejmie bo każdy Cię zna.

Odmówiłem współpracy z Tobą i próbujesz mnie oczernić. Gratuluję mentalności gimbusa.

xVzMq9N.jpg

Opublikowano

Co ty piszesz człowieku. Każdy twój serwer wytrzymuje miesiąc i się cieszysz, że zarobisz 200 zł.

Dostępu do /item nawet nie miałem. Piszesz opinie, którą i tak się nikt nie przejmie bo każdy Cię zna.

Odmówiłem współpracy z Tobą i próbujesz mnie oczernić. Gratuluję mentalności gimbusa.

Gimnazjum skończyłem rok temu. Ty jak i ja dobrze wiemy jak było.

Jak mnie pamięć nie myli serwer stał 5mc i nie zarobił 200zł. Widzę masz błędne informację.

Miałeś dostęp do ox to wystarczyło, aby wpisywać tam ID.

Nie mam nic więcej do dodania w tym temacie.

P.S Fajne groźby za negatywną opinię na waszą ofertę. Zastanów się co i do kogo piszesz.

Żegnam.

t41thy.jpg

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Jeśli rozmowa nie jest w żaden sposób zmanipulowana to widzę pełen profesjonalizm :)

Oferta estetycznie ładna, jak z zabezpieczeniem tego dedyka?

Gdzie wykupiony? OVH?

Asfen szuka sponsora tak jbc.

Opublikowano

Jeśli rozmowa nie jest w żaden sposób zmanipulowana to widzę pełen profesjonalizm :)

Oferta estetycznie ładna, jak z zabezpieczeniem tego dedyka?

Gdzie wykupiony? OVH?

Asfen szuka sponsora tak jbc.

Rozmowa nie jest przeprowadzana ze mną.

Dedyk zakupiony na HosTeam.

xVzMq9N.jpg

Opublikowano

Gimnazjum skończyłem rok temu. Ty jak i ja dobrze wiemy jak było.

Jak mnie pamięć nie myli serwer stał 5mc i nie zarobił 200zł. Widzę masz błędne informację.

Miałeś dostęp do ox to wystarczyło, aby wpisywać tam ID.

Nie mam nic więcej do dodania w tym temacie.

P.S Fajne groźby za negatywną opinię na waszą ofertę. Zastanów się co i do kogo piszesz.

Żegnam.

t41thy.jpg

Takie ss'y to możesz wciskać kolegom ze szkoły ;)

Wszystko ładnie estetycznie wykonane. 

Polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...